logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 27 april

Veckans program

Ny utställning: Morandi / Edmund de Waal. Den kultförklarade, italienske målaren Giorgio Morandi möter brittiske konstnären och författaren Edmund de Waal. I Bådan Buffet & Café serveras brunchbuffé lör-sön och lunchbuffé tis-fre. Shakespeare-komedin Stormen framförs sön 23 april. Samma dag gästas vi av Tillitsverket som ordnar teaterlek för barn.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00
 Öppet:
i Konsthall, Designbutik, Bådan Buffet & Café: Tis-sön kl 11-17. Tor 27 april stänger konsthallen kl 14.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.