logo_kulturistan
Artipelag
Program t.o.m. tor 1 juni

Veckans program

Utställning: Morandi / Edmund de Waal. Giorgio Morandi, ”mästaren av stilleben”, möter brittiske konstnären och författaren Edmund de Waal. I Bådan Buffet & Café serveras brunch på helger och lunch på vardagar. À la carte i Artipelag Restaurang på helger. Sekelskiftesfartyg och gratis buss till Artipelag lör-sön, se hemsida för tider.

Artipelag

 Adress:
Artipelagstigen 1, Gustavsberg.
 Telefon:
08-570 130 00.
 Öppet:
i Konsthall, Designbutik, Bådan Buffet & Café: Tis-sön kl 11-17. Artipelag Restaurang: Lör-sön kl 11.30-17.

Kort om Artipelag

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå - med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10.000 kvm ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox - en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger - båda med uteservering och storslagen havsutsikt.