logo_kulturistan
Fotografiska
Program t.o.m. tor 1 juni

Veckans program

Fotografiska är mötesplatsen för alla som uppskattar fotografi av världsklass. Förutom intressanta utställningar kan du äta och dricka gott i vår prisbelönta restaurang som har fokus på det gröna, ekologiska och närproducerade. På helgerna har vi ofta liveband eller DJs i vår bar. Aktuella utställningar: Grupputställning / Like a Horse. Ny utställning! Weegee / Extra! Weegee. Cooper & Gorfer / I Know Not These My Hands.

Fotografiska

 Adress:
Stadsgårdshamnen 22.
 Telefon:
08-509 005 00.
 Öppet:
sön-ons 9-23, tor-lör 9-01.

Kort om Fotografiska

En av världens främsta samlingsplatser för fotografi.

Vårt uppdrag är att visa såväl de välkända stora fotograferna som de nya namnen. Vi ska etablera den svenska fotokonsten i världen och den internationella fotokonsten i Sverige.

Vi erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops för både amatörer och professionella fotografer. Här finns också kafé, restaurang, en välsorterad butik och ett galleri med bilder till salu. Addera dessutom musik, artist talks och möjligheten att arrangera events så förstår man att det finns något för både vänner och bekanta, företag och föreningar, högskolor och småskolor, proffs och amatörer. Vi är för alla.